Lidt om os

Produktion af specialinventar siden 2002

Hos Bötzow har vi arbejdet med fremstilling af specialinventar og snedkermøbler siden 2002, med Danmark som det primære marked men også med mange projekter i resten af Norden.


Hovedmissionen er helt enkelt at gøre en forskel i samarbejdet med vores kunder omkring deres inventarprojekter. Vi omsætter deres design til produktion, med fokus på kvalitet, funktion og æstetik - og at det hele leveres til aftalt økonomi og tid.


Vores opdragsgivere er arkitekter, designere, projektledere eller en indkøbsansvarlig. Afhængigt af behov overtager vi designet på forskellige stadier i processen og har solid erfaring med at sparre, produktionsmodne og versionere fra flere forskellige niveauer.


Produktionen foregår på moderne fabrikker og snedkerier i Letland og Litauen som vi har samarbejdet med i over ti år. Derfor kan vi garantere både en fleksibel produktion, en god kvalitet samt konkurrencedygtige priser.

Som en del af vores leverance tilbyder vi nøglefærdig montage eller levering til døren direkte fra fabrik eller via vores lager i Brøndby.


Arbejder du på et projekt? Så kontakt os gerne for uforpligtende rådgivning og tilbud.